Time Challenge

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Time Challenge

Elk 2de volle weekend van april

Dit weekend organiseren wij de Time Challenge! De Time Challenge 2019 is dus op 13 april. Dit jaar organiseren we de Time Challenge voor de 14de keer! De Time Challenge is een leuke en gave hike voor scoutingleden vanaf de Explorers. Je loopt met je team (van 2 tot 10 personen) de route die voor je is uitgezet langs mooie locaties. Vraag maar aan de deelnemers van voorgaande edities wat voor prachtige vennen en leuke heidegebieden ze hebben bewandeld. Op je rug heb je spulletjes bij, die je onderweg nodig denkt te hebben.

Op zaterdagochtend start je vanaf een voor de deelnemers nu nog onbekende locatie. Met uitdagende routetechnieken verpakt in creatieve puzzels loop je, afhankelijk van jouw keuze een korte of lange route, van post naar post. Hier zijn thema gerelateerde spellen te doen waarmee je tijd kunt winnen. Halverwege de dag wordt er op de lunch post een goede maaltijd uitgedeeld waarna je vol energie aan naar de finish loopt op ons clubgebouw in Oudenbosch.

Bij het clubgebouw van Scouting Oudenbosch aangekomen staat er een uitgebreide barbecue klaar waar aan kan worden begonnen wanneer iedereen binnen is. Hierna sluiten we af met de prijsuitreiking, hier maken we de winnaars bekend en delen we de wissel bokaal uit aan de winnaar van dit jaar. Ook hebben we voor de Explorers hebben we een apart klassement met een eerste prijs. Verder hebben we een themaprijs voor de groep die de beste thema uitstraling heeft en onze befaamde Buurman en Buurman prijs voor de gezelligste groep. De laatste twee prijzen worden gekozen door alle medewerkers van de Time Challenge.

Tot slot genieten we van een gezellige avond waar je onder het genot van een hapje en drankje na kunt praten met deelnemers en medewerkers.

Nog vragen?

Neem dan even contact met ons op. Meedoen is heel simpel. Je schrijft je in op deze website en als je betaalt voor 28 feburari is de prijs voor je deelname geen €17,50- maar €15,00- per deelnemer.

april 13 2019

Details

Start: 13 april 2019
End: 14 april 2019
Cost: €17,50
Evenement Categories:
Website: Visit Event Website

Venue

Scouting Oudenbosch

De Baarlebossche 13
Oudenbosch, 4731 GR Nederland

+ Google Maps

Phone:

0165315133

Visit Venue Website

Organisator

Time Challenge
Email:
Website: Visit Organizer Website