Paulus Escaperoom – Het onderzoek naar Johnny B

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Paulus Escaperoom – Het onderzoek naar Johnny B

Bij scouting paulus kun je nu de uitdagende escaperoom, het onderzoek naar Johnny B, spelen. Deze escaperoom zal eenmalig, in oktober, extern worden opgezet en biedt spelers dus een unieke kans om als een van de weinigen ooit deze kamer te betreden.

In deze escaperoom word je mee terug in de tijd genomen naar de jaren ’50 waar toenmalig detective Arie ten Brink bezig was met een belangrijk onderzoek naar maffia baas Johnny B. Werk samen met je groepje om bewijsmateriaal te verzamelen en Johnny B. voor de rest van zijn leven achter de tralies te stoppen.

De escaperoom zal voor jou worden aangepast en is daarom uitdagend voor kinderen vanaf 7 jaar, ouderen van 99 jaar en alles daar tussen in.

Ondanks de exclusiviteit van de escaperoom bieden wij de eerste die zich aanmelden een prijs aan van €8,50 p.p. + 1 gratis drankje p.p in plaats van de normale €15.

Meld je snel aan via onderstaande link want vol=vol. Vergeet natuurlijk niet gelijk je vrienden en familie te taggen waarmee je deze escaperoom gaat spelen!

oktober 01 2019

Details

Start: 1 oktober 2019
End: 31 oktober 2019
Cost: €8,50
Website: Visit Event Website

Venue

Scouting Paulus

Kokkestraat 8B
Etten-Leur, 4873 NA Nederland

+ Google Maps

Visit Venue Website